12/24/2018

Happy Howlidays!

Rauhallista joulua! Minäkin aion pistää käsiksen syrjään ja rentoutua. Meidän perheessä päätettiin tänä vuonna, että arvotaan kuka ostaa kenellekin lahjan (aikuisista kyse) ja keskitytään lasten lahjoihin. Ostin siis Onni-poikaa ja tietysti Jukka Hukkaa. En tiedä saanko itse ainuttakaan kirjapakettia, mutta otin muutaman päivän joululomalleni mukaan lukemista omasta hyllystä. Mukaan lähti Minna Eväsojan "Shoshin", Naomi Aldermanin "The Power" ja Mari Mannisen "Kiinalainen juttu". Kirjat ovat tavallaan myös taustatutkimusta "Sangia" varten, mutta yritän olla tekemättä muistiinpanoja liian paljon, jotta lukukokemus pysyy nautittavana. Kiireisen joulukuun jälkeen aivoni tarvitsevat pienen aikalisän.Olen ollut tällä viikolla luovalla tuulella kiireistä huolimatta. Olen saanut kirjoitettua uutta käsikirjoitusta ihan hyvin, tehnyt pitkiä työvuoroja kaupalla ja valmistellut joulua. Illat olen piirtänyt ja askarrellut. Luonnostelin ensin ryhmäkuvan Kuurankeron henkilöhahmoista. Piiroksesta tuli työläämpi kuin odotin, mutta samalla sitä oli todella hauskaa tehdä. Joulukortiksi se ei silti oikein soveltunut, joten päätin lauantai-iltana väsäillä vielä kirjoihini liittyvän, yksinkertaisen kortin. Piirsin susia joulukuusen muotoon, väritin kuvan ja leikkasin sen suttupaperistani irti. Liimasin sen sitten korttipohjaan. Vaikka en osaa tehdä kunnollista typografiaa enkä siksi uskaltanut kirjoittaa alkuperäiseen korttiin tekstiä lainkaan, olen lopputulokseen oikein tyytyväinen. Tästä tuli söpö! Skanansin sitten alkuperäisen kortin ja lisäsin muihin kortteihin tekstin: Happy Howlidays!


Mitä taas Kuuran ryhmäkuvaan tulee, tässä alla on lopputulos. Se ei ole täydellinen, mutta mielestäni ihan veikeä. Tykkään piirtää, mutta lopputuloksesta tulee harvoin sellaista kuin haluaisin. Ehkä piirrän myöhemmin jotain vähän yksinkertaisempaa, koska oli tätä kyllä hauska tehdä! Jos sinulla on fanitaidetta Kuurasta tai harkitset piirtäväsi sellaista, lähetä kuva minulle! Rakastan fanitaidetta, siksi teen sitä itsekin.
Kuvassa on 12 Kuuran henkilöhahmoa. Vasemmalta Leo, Nikolas, Jatta, Matleena, Eino, Aaron, (susi)Peter, Duke, Inka, Ronja, Alexander (jep, sillä ei ole toista kättä, joten se roikottaa usein takkia siinä) ja Väinö. Plus tietysti Väinön harteilla Dido-kissa. Peter ei nyt mahtunut ihmisenä kuvaan, mutta toisaalta sen on sanottu näyttävän Leolta, joten siinä on vähän osviittaa.
Sitten pari kivaa numerokikkailua. Kuvan hahmoista:
-5/12 kuolee sarjan aikana.
-9/12 on parisuhteessa/säätää toisen kuvassa esiintyvän hahmon kanssa.
-3/12 esiintyy vain yhdessä trilogian kirjoista.
-5/12 esiintyy kaikissa trilogian osissa.
-8/12 on ihmissusia.
-4/12 kuuluu/on kuulunut Jahtiin (Leoa ei lasketa, koska muuri on eri asia.)
-3/12 kuuluu/liittyy Werecareen.
-3/12 ei ole heteroita.
-4/12 on yli 30-vuotiaita.
-5/12 on alle 20-vuotiaita.
-7/12 on kotoisin Turun seudulta.
-2/12 on kotoisin Lahden seudulta.
-1/12 on kotoisin Lappeenrannasta.
-1/12 on kotoisin Porista.
-1/12 on kotoisin Helsingistä.

Onko sinulla lisää numerokysymyksiä, joihin voisin vastata? Kommaa kuvaan niin vastaan! :)

Ihanaa ja rauhallista joulua kaikille!

1 kommentti

  1. Hei,
    Anteeksi, mutta vain kertoakseni, että olemme paikkakunnan yhteiskunta ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille liiketoiminnan laajentamiseksi tai ostokseksi. Korko on 3% vuodessa.
    Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

    Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

    VastaaPoista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.