10/20/2017

Postikortit Helsingin kirjamessuilla


Olen kirjailija Erika Vikin kanssa antanut pientä sneakpeakia meneillään olevasta yhteistyöprojektistamme. Olen ollut niin täpinöissäni tästä, että hissukseen pysyminen on teettänyt todellista tuskaa. Kyse on Kuuran postikorteista. Sain ilon tutustua Erikaan loppukesästä ja ihailtuani hänen kirjasarjansa, Kaksosauringot, kuvituksia, Erika tarjoutui kuvittamaan myös Kuuraa minulle. Ja katsokaa tätä lopputulosta, aivan mielettömän magea!

Nyt nämä kaunokaiset ovat matkalla painoon, ja ensi viikolla Helsingin kirjamessuilla Kuuran ja Kaksosaurinkojen postikortteja voi saada ilmaiseksi meiltä kirjailijoita ja kojuilta (varmistan nämä ensi viikon kuluessa). Minua ja Erikaa haastatellaan yhdessä Suomalaisen kirjakaupan lavalla klo 12:00-12:30, joten voit tulla hakemaan korttisi esimerkiksi silloin. 

Tässä vielä tarkennettu messuaikatauluni. Näillä näkymin tulen pyörimään paikalle vain torstaina, mutta mikäli voimia riittää vielä Halloween-kemujen jälkeen messuiluun, saatan tulla turistina paikalle vielä sunnuntaina. Toivottavasti tavataan mahdollisimman monen kanssa! 

Torstai 26.10.

  • klo 10:30-11:00, Akateemisen kirjakaupan haastattelu Hanna Morren kanssa
  • klo 12:00-12:30, Suomalaisen kirjakaupan haastattelu Erika Vikin kanssa
  • klo 13:00-13:20, Ellibsin haastattelu Sini Helmisen kanssa 
  • klo 15:00-15:30, KirjaKallion haastattelu Kajosta

Kuuran postikortit ja luonnos(c)Erika Vik, www.seleesia.com

2 kommenttia

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.