10/01/2017

Frostbite goes Frankfurt


Ihme on tapahtunut, blogini on taas pystyssä! Taistelin virallisen elinapitkakangas.com-domainin kanssa pienen ikuisuuden ja olin jo luopumassa toivosta, kun easyDNS:n avulias tukihenkilö lupasi korjata asetukset puolestani. Ja tadaa, nyt blogillani on uusi osoite! Kiitos Les, olet aarre. Yritän tulevien päivien aikana päivittää kotisivuni ajan tasalle. Aivan ensimmäiseksi haluan jakaa täällä tiedon, joka on saanut minut hymyilemään vajaaälyisenä koko syyskuun. Ihmiset, minulla on loistavia uutisia kerrottavanani.

Noin kuukausi sitten Portugalissa lomaillessani sain ensimmäistä kertaa tietää, että kirjasarjani on herättänyt erään tunnetun agentuurin mielenkiinnon. He olivat nähneet Kuurassa kansainvälistä potentiaalia. Uutinen oli minulle niin uskomaton, etten missään vaiheessa uskaltanut toivoa liikoja. Mutta niin siinä lopulta kävi, että muutamien neuvottelujen jälkeen pääsin kirjoittamaan nimeni sopimuspaperiin. Ja nyt uutinen on viimeinkin julkista tietoa. Tästä lähtien Kuuraa edustaa ulkomailla Kaiken Entertainment


Mitä tämä siis käytännössä tarkoittaa? Ainakin näin alkuun sitä, että allekirjoittanut sekoaa onnesta ja kirjaan tehdään käännösnäyte englanniksi. Sarja tulee kantamaan nimeä "Surrounded". Ykkösosasta tulee "Frostbite" ja kakkos- ja kolmososienkin nimet ovat käytännössä päätetty. Kansitaide muuttuu. Kävin ystäväni Kaisun kanssa ottamassa minusta uusia kirjailijakuvia katalogia varten. Suunnitelma on esitellä Kuura maailmalle jo tänä syksynä, kun Kaiken lähtee Frankfurtin kirjamessuille.
Tietenkään tämä ei vielä automaattisesti tarkoita sitä, että kirja tulisi myymään maailmalla. Kirjatarjontaa Frankfurtissa kyllä riittää, ja ihmissudet voivat kuulostaa monien kustantajien korvaan menneen talven lumilta. Juuri nyt annan itselleni kuitenkin luvan unelmoida. Minulle Kuuran saaminen tänne asti on jo tajuton onnenpotku. Oloni on toiveikas ja epätodellinen. En pysty sanoin kuvailemaan kiitollisuuttani Kaikenin tiimille. Kiitos, että luotatte! Toivon sydämeni pohjasta, että Kuura - Frostbite - täyttää odotuksenne maailmalla. 

Postauksen kuvat(c)Kaisu Sandberg

4 kommenttia

 1. Hienoa! Paljon onnea saavutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ^_^ Pidetään tälle peukkuja, että hyvä onni jatkuu.

   Poista
 2. Wau, onnea!! Toivotaan parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Toivotaan tosiaankin. Koskaan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo. :)

   Poista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.