7/21/2017

Synttäriarvonta

Kesäkivaa tiedossa! Täytän 27 vuotta 27.7. ja pienen juhlahumun kunniaksi ajattelin arpoa pari kirjapakettia lukijoilleni. Olen pitkin kevättä ja kesää miettinyt sopivaa hetkeä arvonnalle, mutta onnistuin malttamaan mieleni tänne heinäkuun loppuun. Ajankohta ei ole oivallinen pelkästään synttäreideni takia, vaan myös siksi, että elokuun alussa järjestetään ensimmäistä kertaa Helsinki young adult literature convention, eli Hel-YA. Nuorten aikuisten kirjallisuus on saanut mukavasti näkyvyyttä Suomen mediassa jo pitkin vuotta, ja kaiken huipentaa Suvilahden fanitapahtuma 5. elokuuta. Osallistun ohjelmaan yhdessä monien lahjakkaiden kotimaisten nuortenkirjailijoiden kanssa, mm. Salla Simukan, Emmi Itärannan ja Elina Rouhiaisen. Välillä meinaan ihan unohtaa, että minunkin pitäisi siellä esiintyä, sen verran fanitukseksi meinaa hommani mennä! Nyt jos koskaan on syytä fiilistellä kotimaista YA:ta.


Blogissani arvottava paketti sisältää kaksi kirjaa, Kuuran ja Kajon, sekä kutsuvierasliput kahdelle henkilölle Hel-YA-tapahtumaan. Kirjat lähetetään signeerattuina. Arvontaan voi osallistua kirjoittamalla kommenttikenttään oman nimen ja sähköpostiosoitteen. Huom! Arpalippuja saa kaksi, mikäli olet blogin lukija.
Koska arvonta suoritetaan yhteistyössä Hel-YA:n tapahtumajärjestäjien kanssa, toinen Kuura-kirjapaketti arvotaan luonnollisesti Hel-YA:n Facebook-sivulla. Molempiin arvontoihin saa (ja pitää) osallistua. Hel-YA:n arvontaan pääsee mukaan kommentoimalla heidän päivitykseensä, minkä kirjan toivoisit mieluiten seuraavaksi synttärilahjaksi. Minulta jos kysytään, toivoisin saavani synttärilahjaksi Katri Alatalon Käärmeiden kaupungin. Kyseinen kirja ei ole vielä ilmestynyt kauppoihin, mutta käsittääkseni romaanin pitäisi putkahtaa ulos painosta muutaman viikon kuluessa. On tämä elokuu kyllä melkoista fantasiakirjallisuuden ja YA:n juhlaa! 

Molemmat arvonnat suoritetaan syntymäpäivänäni 27. heinäkuuta. Blogini arvonta päättyy kyseisenä päivänä klo 12:00, Hel-YA puolestaan hoitaa Facen arvonnan oman aikataulunsa mukaisesti. Arvonnan voittajiin otan yhteyttä sähköpostitse, jolloin kyselen yhteystietoja ym. tarpeellista. Kutsuvierasliput lähetän sähköisenä. 
Linkitän tähän vielä varmuuden vuoksi Tiketin sivun, jonka kautta Hel-YA:n lippuja voi ostaa ennakkoon, mikäli arpaonni ei potkaise blogissani. Me kirjailijat toivomme tästä tapahtumasta jokavuotista perinnettä, joten varmistetaan yhdessä, että päivästä tulee huippumenestys. Monipuolisten paneelikeskusteluiden, kohtaamisten ja muun pöhinän jälkeen ilta jatkuu Elina Rouhiaisen Muistojenlukijan julkkareilla. Vinkatkaa siis kavereille ja tulkaa nauttimaan kesäistä viikonloppua Suvilahteen. Pidetään YA:n lippu korkealla!

Postauksen kansikuva(c)Kaisu Sandberg

19 kommenttia

 1. Iih, kahdella arvalla yritetään. Sanna Pylsy kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hei onneksi olkoon! Osallistun yhdellä arvalla kirjojen arvontaan. En meinaan pääsisi kirjamessuille menemään tuolloin vaikka minua todellakin kiinnostaisi.

  Sini Ojala

  sinituuliaojala@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettet pääse. Toivottavasti Hel-YA:sta tulee jokavuotinen perinne, niin pääsisit mukaan sitten ensi kerralla. :) Tsemppiä arvontaan!

   Poista
 3. Veera Kämäräinen
  veera.kamarainen73@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mielelläni osallistun arvontaan.

  Tuija K
  Sinililja@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Oi, tämä näyttää hyvältä! En olekaan kuullut koko tapahtumasta. Onko se uusi?

  RMSR (voin laittaa nimen s-postilla jos on tarve :> )
  kirjainunelmia(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Hel-YA järjestetään ensimmäistä kertaa ikinä Suomessa! :) Kaiken Entertainment vastaa ohjelmasta yhdessä suurien kustantamoiden kanssa. Toivottavasti pääset paikalle!

   Poista
 6. Osallistun yhdellä arvalla arvontaan.

  Päivi K
  kirjakettu@suomi24.fi

  VastaaPoista
 7. Onnea:)
  Kahdella arvalla mukana.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 8. Mukana yhdellä :)
  Sanna.salmi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Osallistun kahdella arvalla! Veera Tulla / veera.tulla@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa!
  Villavalkea@yahoo.com

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa!
  Villavalkea@yahoo.com

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana :)

  Johanna Leppänen (strawberry-87@hotmail.com)

  VastaaPoista
 13. Osallistun kahdella arvalla. En olekaan vielä lukenut Kajoa, mutta jos arpaonni ei potkaise, Hel-YA:ssa on varmasti kirjojasi kaupan. :)

  Maria / Mustetta paperilla
  mashage555 (ät) gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan arvontaan! Kuuraa ja Kajoa ei (tietääkseni) myydä millään kojulla Hel-YA:ssa, mutta hyvä kun otit puheeksi, voin nimittäin itse pakata muutamat kirjat mukaan mahdollisen käteismyynnin varalta. :) Huippua kuulla, että olet tulossa!

   Poista
 14. Yhdellä arvalla mukana. maija@writeme.com

  VastaaPoista
 15. Hyvää synttäriä!

  Mukana arvonnassa - suunnitelmissa on koittaa osallistua myös Hel-YA:han (ainakin jonkun verran) mutta ans kattoo nyt.

  Katri Leikola katri@yrtikan.net

  VastaaPoista
 16. Arvonta on päättynyt! Kiitokset kaikille osallistuneille. Suoritan arvonnan tänään blogissani ja ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti.

  VastaaPoista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.