4/18/2017

Ne ovat täällä!Aika on loikkinut taas salakavalasti viikkoja eteenpäin. Vastahan minä lähetin käsikirjoituksen kustantajalle luettavaksi. Ja nyt tuossa se on, oikeana kirjana. Voin selata sitä, nuuhkia sitä, ihmetellä sitä. Voin asetella sen Kuuran viereen ja yksinkertaisesti vain tuijottaa kaksosia kirjahyllyssäni. Kuulostaa pelottavalta, mutta kaikkea tuota on tullut harrastettua kuluneen viikon aikana.

Kajot siis saapuivat kotiin noin viikko sitten. En tiedä vaikuttiko juuri nopea aikataulu siihen, ettei uuden kirjan näkeminen aiheuttanut aivan niin kovia sydämentykytyksiä kuin vuosi sitten. Viime kerralla minulla oli enemmän aikaa fiilistellä yksittäisiä etappeja. Nyt tuntuu siltä kuin kaikki tärkeä tapahtuisi samaan aikaan. Toki jatkuva kireys voi johtua siitäkin, että jännitän jo tulevia lukijakommentteja - Kajo kun kuitenkin on aika erilainen kirja kuin Kuura. No, mene ja tiedä, ehkä helpotus ja seesteinen olotila tulee myöhemmin? 
Joka tapauksessa halusin tällä kertaa kuvata paketin avaamisen videolle ('cos that's what people do nowadays right?), joten jouduin odottamaan avaamattoman paketin kanssa kotona monta tuntia, ennen kuin ystäväni ennätti paikalle järkkärinsä kanssa. Aika ei ole koskaan kulunut yhtä hitaasti! Oli vähällä, etten salaa jo vähän kurkannut sisältöä, mutta sain maltettua mieleni. 


On the road-lista on myös päivittynyt. Minua ja Siniä voi tulla tapaamaan tällä viikolla Helsingin Akateemisen kirjakaupan myymälään Kirjan ja ruusun päivänä 22.4. klo 12. Juttelemme Kajosta ja Kaarnan kätköstä ja signeeraamme kirjojamme. Mikäli päivämäärä tai paikka ei kuitenkaan käy yksiin oman kalenterisi kanssa, esiinnymme kuluvan puolen vuoden aikana myös seuraavissa paikoissa (kirjastoja tulossa listaan myöhemmin):

 1. Helsingin keskusta, Akateeminen kirjakauppa, Kirjan ja ruusun päivä 22.4. klo 12
 2. Lahden Yhteiskoulu 24.4. klo 11:30-12:45
 3. Turku, Akateeminen kirjakauppa 28.4. klo 16
 4. Helsinki Kamppi, Kajon julkkarit 29.4. klo 12-16
 5.   Tampere, Akateeminen kirjakauppa, Kirjojen yö 10.8.4 kommenttia

 1. Tuskin maltan odottaa, että saan Kajon käpäliini :3 näyttää upealta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en malta odottaa, että kuulen kommenttinne! ^_^ Kiitos!

   Poista
 2. Onko tuo Yhteiskoulun tilaisuus pelkästään koululaisille vai kaikille avoin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Pahoittelut, että kesti vastata. Yhtäriä ei ole mainostettu avoimena, mutta voit toki Sinin ja minun mukana voi tulla kuuntelemaan, jos haluat. :) Laita facessa yksäriä, jos sinun on vielä mahdollista tulla mukaan.

   Poista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.