1/08/2017

Kotisivut muuttavat

Minua on vaivannut viime aikoina blogini armoton laiminlyönti. Kunnolliset blogipostaukseni ovat väistyneet käsiksen editoinnin tieltä, ja nettinäkyvyyteni on rajoittunut pitkälti muiden somekanavieni nopeaan päivittämiseen. Monet mielenkiintoiset postausaiheet, kuten kouluvierailuista kertominen, jatko-osan kirjoittamisen hyödyt ja haitat, tarinan pahishahmot, lukijapalautteen vastaanottaminen, kokopäiväkirjoittaminen sekä nuortenkirjan kirjoittamisen hyödyt ja haitat ovat jääneet roikkumaan "ensi viikolla sitten" -listaani.

Kuva (c) Sami Kuusivirta
Saadakseni asian pois omatunnoltani tein päätöksen, että pistän Bloggerin kotisivuni jäihin n. kahden kuukauden ajaksi. Tauko kestää ainakin siihen saakka, kunnes saan Kajon painovalmiiseen kuntoon. Tämän jälkeen sivuni muuttavat todennäköisesti Wordpressiin, koska ajattelin hakea virallista elinapitkakangas.fi-domainia, ja olen kuullut että Bloggerin kautta moisen saaminen on aika vaikeaa. 
Bloggerista on kyllä vaikea luopua, tiedän sen jo nyt. Vaikka en ole päivittänyt omia sivujani juurikaan viime aikoina, luen edelleen päivittäin muiden blogeja. Bloggerin lukemisto-lista helpottaa kummasti uusien postauksien seuraamista. Pidän myös aika paljon blogini ulkoasusta tällä hetkellä. 

Mutta noh.. Katson tätä asiaa uudelleen sitten parin kuukauden päästä. Pitäkää peukkuja, että Kajo on hyvällä mallilla siihen mennessä! Ja seuratkaa meitsiä ihmeessä Instassa, Twitterissä, Snapchatissa (epitkakangas) tai Facessa - näissä kanavissa päivittelen kuulumisiani edelleen. 

Blogini osalta toivotan lukijoilleni nyt pienet heiheit. Palaillaan! <3

Lähetä kommentti

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.