11/15/2016

Kajon soittolista

Innostuin eilen illalla siistimään Kajon Spotify-soittolistaa, joka on kasvanut ja muovaantunut kuluvan vuoden sisällä. Nyt kuitenkin poistin listasta kaikki turhat biisit ja jätin jäljelle vain ne, jotka kuvaavat tiettyä lukua tarinassa. Biisejä on yhteensä 23 - yksi kullekin luvulle. Järjestelin ne vielä kronologisesti oikeaan järjestykseen.
Uteliaimmat lukijat voivat nyt siis fiilistellä Kajon tunnelmaa ja arvailla tapahtumia, koska useimpien biisien sanoitukset vastaavat aika hyvin Kajon kohtauksia. Olen tästä todella fiiliksissäni. Joukossa on todellisia helmiä, joita voisin kuunnella kyllästymättä kellon ympäri (esim nro. 2, 10 ja 23). Pakko vielä lisätä, että tuo biisi 22 esiintyy tarinassa Matleenan laulamana. Sanoitukset kultaa. <3 Mitä sanotte, onko joukossa biisejä, jotka kolahtavat? 

1. Ivy & Gold - Smoke & Mirrors

2. Alex Vargas - Wear Your Demons Out

3. Naomi Pilgrim - Sink Like A Stone

4. Woodkid - Run Boy Run

5. Rag'n'Bone Man - Wolves

6. Fleurie - Breathe

7. Oasis - Stop Crying Your Heart Out

8. Ivy & Gold - Eye Of The Storm

9. La Mar - Still Wild

10. Sini Yasemin - Kavereita

11. Ellie Goulding - Under Control

12. Interwine - My Only Lie Is Silence

13. Lyon Hart - Falling For You

14. So Below - Sleep

15. Traces - Share Your Love

16. Thomston - Burning Out

17. Ólafur Arnalds - So Close (feat. Arnór Dan) 

18. Ruelle - Take It All

19. Claire - Stay With You

20. NF - I Just Wanna Know

21. Arctic Lake - Only Me

22. Shelby Merry - When The Darkness Comes

23. RAIGN - Empire Of Our Own

3 kommenttia

 1. Uteliaisuus heräsi mielessäni sen suhteen, kuinka pitkiä Kuuran ja Kajon luvut ovat käsikirjoituksessa – eli kuinka monta liuskaa.

  Olen omiin käsikirjoituksiini tehnyt 2,5–3 liuskan pituisia lukuja. Niitä ei ole painettu kirjoiksi (hylkäyskirjeet nro. 3 ja 4 tulivat kustantamoista eilen), mutta kiinnostaisi arvioida, kuinka monta sivua ne olisivat painettuina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Sivujen määrään vaikuttaa paljon tekstitiedoston asetukset. Minä olen tottunut Garamond-fontin kokoon 12, vaikka taittoversiossa pyydänkin käyttämään Cambriaa. Lukujen pituudet vaihtelevat, mutta tavallisin sivumäärä pyörii siinä kymmenen tienoilla. Pitkissä luvuissa voi olla jopa 18 sivua, lyhyimmissä 4. Jos kohtaus näyttää venyvän paljon yli 20 sivun, pätkäisen luvun kahdeksi erilliseksi luvuksi.

   Tsemppiä käsiksesi matkalle! Kuurakin sai pari hylsyä ennen myötävää päätöstä, joten ei sitä koskaan tiedä miten käy. :)

   Poista
  2. Kiitokset. Suomessa onneksi riittää kustantamoja.

   Poista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.