7/31/2016

Just do it (part 2)

Vilkaisin sattumalta vanhoja blogipostauksiani ja tulin huomanneeksi, että kamppailin vuosi sitten saman ongelman kanssa kuin taistelen Myrskyn parissa nyt. Käsikirjoitus on loppusuoralla, mutta sen valmistuminen vain venyy ja venyy. "Just do it!" oli postaukseni otsikko viime vuonna. Samaa voisi sanoa tälläkin kertaa. 
On se kumma, että vaikka viimeisten lukujen kohtaukset ovat koko tarinan parhaimmistoa - niitä joiden kirjoittamista olen odottanut aina siitä lähtien, kun ryhdyin suunnittelemaan Myrskyä - en vain saa urakkaa pakettiin. 
Tiedän, että pitkillä työpäivillä on osuutensa jaksamiseni kanssa, enkä monesti kirjoita sanaakaan sen jälkeen kun pääsen iltavuorosta. Toisaalta tekosyyksi voi sanoa myös PokémonGo:n, jonka kimpussa olen ahertanut viimeiset kaksi viikkoa. Olen istunut Heureka-puistossa uusien kamujen kanssa, riekkunut yömyöhään ja tuhlannut kallisarvoista kirjoitusaikaa. Nyt kuitenkin ilmoitin tiimiläisilleni katoavani kuvioista vähäksi aikaa. Minun on oikeasti pakko saada Myrsky pakettiin parin seuraavan viikon aikana. On pakko pistää asiat tärkeysjärjestykseen.
Olen pettynyt itseeni. Aivan kuten vuosi sitten. Toivotaan, että viimeistään kahden viikon kuluttua saan kirjoittaa blogiini helpottuneen postauksen kässärin valmistumisesta. Siihen asti hiljennyn ja ohjaan keskittymiseni Myrskyn tapahtumiin. Toisin kuin minä, ainakin Aaron saa asioitaan hoidettua... 


4 kommenttia

 1. Tsemppiä paljon viime metreille! Pystyt kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, tarvisisin kyllä oikein kunnon potkun takamukseen. :D

   Poista
 2. Uskon, että kirjan lopusta tulee hyvä. Kuurankin loppu oli hyvä. Se oli sellainen yllättävä ja dramaattinen, joka jätti odottamaan jatkoa.

  Hyvä kappale. Sopii mielestäni myös Kuuran tunnelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kauniista sanoista. :) Minäkin pidin Kuuran lopusta enkä itse asiassa ole näin jälkeenpäin lukenut siitä muuta kuin viimeiset luvut. Uskon Myrskyn lopun miellyttävän niitä, jotka pitivät Kuuran lopusta.

   Tuo Ruellen biisi on monella tapaa hyvin kuvaava. ;)

   Poista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.