6/30/2016

Finncon 2016

Nyt jännittää! Tampereen Finncon starttaa parin päivän päästä, ja Kuura on menossa mukana. Höpinöitäni voi tulla kuuntelemaan lauantaina ja sunnuntaina.

Lauantai
klo 10-11 Luentosali D10b Esikoiskirjailijat estradilla
Ensimmäisen teoksensa 2015-2016 julkaisseet Jaakko Markus Seppälä, Dare Talvitie, Elina Pitkäkangas ja Liliana Lento keskustelevat kirjoittamisesta, julkaisukynnyksen ylittämisestä ja esikoiskirjailijuudesta. Pj. esikoiskirjailija-emeritus Shimo Suntila.

klo 12-13 Luentosali A05 Lukutuokio ja haastattelu
Laura Luotola kertoo romaanistaan Suoja 1 (Iris Kustannus). Suoja 1 on scififantasiaromaani aikuiseen makuun. Hanna Matilainen haastattelee.
Elina Pitkäkangas kertoo esikoisromaanistaan. Urbaania fantasiaa ja romantiikkaa sekoittava Kuura ammentaa tiivistunnelmaisen tarinansa klassisista ihmissusimyyteistä. Hanna Matilainen haastattelee.

Sunnuntai
klo 15-16 Luentosali D16b Romanttista fantasiaa vai fantastista romantiikkaa?
Mitä annettavaa romantiikalla on fantasiakirjallisuudelle? Tai fantasialla romanttiselle kirjallisuudelle? Lajeja taitavasti yhdistelevät kirjailijat valottavat suhdettaan niihin ja kertovat, mikä romantiikan ja fantasian yhdistämisessä viehättää. Miten vältetään kliseiden karikot? Kuinka luodaan hahmoista kiinnostavia? Millä keinoilla luodaan ihmissuhteisiin jännitettä?

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun puhun Kuurasta messuilla, joten voitte vain uskoa miten outoa ja pelottavaa tämä on. Toivottavasti saan syötyä edes jotain viikonlopun aikana. Minusta on tullut vuosien myötä aina vain pahempi ja pahempi jännittäjä. Toisaalta olen myös kauhean innoissani ja malttamaton. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan meikäläistä, jos pääsette paikalle! :)

2 kommenttia

  1. Menikö hyvin? Postaa ihmeessä Finnconista vielä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Jep, meni hyvin ja kauhean nopeasti! Teen postauksen huomenna aamupäivästä. Odottelin hieman kaverini ottamia kuvia, jotka hän halusi käsitellä ennen julkaisua. Mutta huomenna tulee tosiaan pieni fiilispäivitys blogiin. :)

      Poista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.