5/31/2016

Kirja-arvontoja

Kaunista alkukesää kaikille! Kuura on ollut ulkona nyt reilun kuukauden. Mukava määrä ihmisiä on jo ehtinyt tarinaan tutustua, ja toivottavasti kesän mittaan vielä lisää lukijoita löytää kirjan käsiinsä. Asiaa edistää muutama kirja-arvonta, jotka ovat käynnissä kesäkuun alkuun asti.

Demin suosikkivloggaaja By Selma (Selma Takala) luki Kuuran ja lisäsi sen kevään suosikkeihinsa. Iso kiitos tytölle, joka ei tavallisesti kirjoihin vapaa-ajallaan koske! :) Nuorten lukemisen edistäminen on todella tyylikäs veto suositulta lifestyle-vloggaajalta. Selma arpoi jo yhden kappaleen Kuuraa Snapchat-tilillään ja jakaa lisäksi kaksi kappaletta kirjaa Youtube-vlogissaan (kohta 3:17-5:38). Arvonta päättyy lauantaina 4.6. 


By Selman lisäksi Kuura on mahdollista voittaa omaksi toisessakin arvonnassa. Lukijan roolissa -blogin kirja-arvonta jatkuu vielä reilun viikon verran 10.6. asti. Käykäähän osallistumassa!
Lukijan roolissa -blogiin pääset TÄSTÄ.

Oma kesäni on lähtenyt käyntiin rennosti. Olen kirjoitellut Myrskyä muutamana iltana viikossa, ulkoillut ja loikoillut piknikeillä Hansin kanssa. Luen tällä hetkellä J.S. Meresmaan Mifongin perintöä. Olen varmaan viimeisiä spefikirjoittajia, jotka kyseiseen sarjaan eivät ole vielä tutustuneet, joten korkea on aikakin. En muistanutkaan miten hyvä ja rauhallinen fiilis lukemisesta voi tulla. Päätin, että saatuani Myrskyn valmiiksi (toivottavasti heinäkuun alkuun mennessä) en kirjoita enää sanaakaan omia kässäreitä koko loppukesän aikana. Aion vain tuulettaa päätäni ja keskittyä lukemiseen. Kesä ja kirjasto kuuluvat yhteen. :)


4 kommenttia

 1. Kun joudat, käy kurkkaamassa: http://stazzy.net/blogi/blog/2016/06/liebster/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitos! :) Näitä on aina kiva saada. Koitan ehtiä tekemään oman Liebster-päivityksen tällä viikolla.

   Poista
 2. Moikka moi! Kirjoitin blogiini arvion Kuurasta, näin tiedoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, miten pitkä ja perusteellinen arvio! ^-^ Kiitos tuhannesti! Huippua, että tykkäsit, tuli taas ihan paras fiilis. :))

   Poista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.