3/29/2016

Kuura Pinterestissä

Kirjoitusintoni on ollut hieman hakusessa viime aikoina. Vika ei ole tarinassa, vaan kiireellisessä päivärytmissäni, joka pitkään jatkuneena on vetänyt ajatuksen lukkoon. Väsyneenä ei ole mukavaa kirjoittaa, ei vaikka olisi kuinka kutkuttava kohtaus menossa.
Virkistin itseäni tänään ja päätin kirjoittamisen sijaan koota Kuuralle oman Pinterest-taulun. En ole aikaisemmin käyttänyt Pinterestiä, mutta sain idean kuvakoosteelle kirjoittavilta ystäviltäni. Kuvilla saa upeasti maalailtua tarinan tunnelmaa. Upotin useamman tunnin tänään kuvia selailemalla ja olisin jatkanut varmasti vielä pidempäänkin, ellei koira olisi velvoittanut minua lähtemään ulos lenkille. Teen varmasti vastaavanlaisen taulukoosteen myös Myrskylle - nämä todella piristävät!

Käykäähän Kuuran lukeneet ja lukemattomat kurkistamassa millaisen koosteen väsäilin. :)

https://fi.pinterest.com/elinapitkakanga/kuura/
Update! Innostuin tästä niin kovasti, että kasasin samaan syssyyn myös Myrskyn Pinterest-taulun. Tunnelma tarinassa on muuttunut astetta synkemmäksi kuten näkyy.

https://fi.pinterest.com/elinapit/myrsky/

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Älä viitsi! Oikein tuli huono omatunto, kun ilta venähti pitkäksi tuon takia. :D

   Poista
 2. Mä luin tätä blogia yli vuosi sitten, kun Kuura oli vasta editointi vaiheessa. Nyt eksyin tänne uudelleen ja Kuurasta on todella tullut ihan oikea kirja! Hirmusti onnitteluja siitä! Jotenkin antaa toivoa, että se OIKEASTI on mahdollista toteuttaa :D
  Oma kirja on minulla ollut haaveena jo pitkään, minulle ongelma on tarinan saaminen luonnosvaiheeseen, editointi kyllä on "helppoa"! Siksipä useimmat yritelmät jäävät kässäriksi pöytälaatikkoon... mutta ehkä tämä joskus edistyy, nyt tuli taas uusi aloitettua :D

  ♡: Tuuliviiri, joka ei voi avata blogger- tiliä kännykällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos ihanasta viestistä! Juuri tällaisia kommentteja toivoin salaa kuulevani, kun perustin blogiani. :) Tuntuu todella lämmittävältä tietää, että olet seurannut Kuuran matkaa alusta asti.

   Tsemppiä oman kässärisi työstämiseen! Kyllä se luonnosvaihe sieltä syntyy, kun vain pääset vauhtiin. Aloittaminen on monesti takkuilevaa ja vaatii kärsivällisyyttä. Minua itseäni lohduttaa tietää, että niin se menee kaikilla. Muistan Stephen Kingin maininneen, että ensimmäiset 10 liuskaa ovat täyttä tuskaa, mutta sen jälkeen kirjoittaminen alkaa helpottua. Olen itse todennut saman.

   Toivottavasti sinusta kuulee vielä! :)

   Poista
 3. Pinterest on tosiaan addiktoiva, en olekaan käynyt siellä vähään aikaan, nyt innostuin kipaisemaan katsomaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole Pinterestiä käyttänyt aikaisemmin, mutta päätin kokeilla sovellusta viimein, koska te muut olette käyttäneet sitä kässäreidenne tukena. Nyt ymmärrän miksi. :D

   Poista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.