11/30/2015

Tykkää Facebookissa

Olen pistänyt merkille, että useimmat blogit ovat laajentaneet reviiriään Facebookin puolelle. Mielestäni se on oikein toimiva ratkaisu ilmoittaa blogipäivityksistään myös sellaisille ihmisille, jotka eivät Bloggeria käytä tai seuraa. Itse näen sen hieman blogia nopeampana tapana reagoida ja tiedottaa asioista.
Tämän vuoksi päätimme pienen Kuura-ryhmämme kanssa pistää pystyyn kirjan viralliset fb-sivut. Graafikkoni teki bannerin, minä sisällön. 

(c) Karin Niemi
Kuuran sivujen tarkoitus on ennen kaikkea toimia tiedotuskanavana kirjaan liittyvistä asioista. Etenkin lähipiirini kokee tämän hyödylliseksi, koska kaikki eivät seuraa blogiani. Monet näkivät jopa kirjan kannen ensimmäistä kertaa juurin fb-sivujen kautta. 


Esikoiseni markkinointi on siis jo polkaistu käyntiin. Myllylahden katalogi ilmestyi muutama viikko sitten, ja sen myötä julkaistiin myös Kuuran esittelyteksti. Katalogiin voi tutustua täältä.  Kirjan tiedot löytyvät lisäksi kustantajan verkkosivuilta, josta Kuuraa saa ennakkotilattua. Risingshadow on lisännyt Kuuran sivuilleen, ja pari blogia maininnut kirjan lukulistallaan. 

On ollut aika outoa nähdä oma kirja virallisesti esiteltynä. Pelottavaa ja ehkä vähän ahdistavaakin, jos rehellisiä ollaan. Tajusin, että kirja on oikeasti tulossa eikä tunne ole ollut pelkästään innostunut ja odottava. Kuvittelen mielessäni kaikki mahdolliset kauhuskenaariot ja haluaisin piiloutua komeroon. Ajattelen kirjoittamaani genreä ja toivon, että olisin valinnut jotain älykkäämpää ja puhuttelevampaa. Sitten muistan miksi ja kenelle kirjoitan, mietin saamiani lukijapalautteita ja rauhoitun vähän. Kai tämä on normaalia. 

Kuura lähtee oikoluettavaksi tänään. Sen jälkeen teksti ei ole enää minun käsissäni, niin oudolta kuin ajatus tuntuukin. Taidan pitää joulunkuun ajan taukoa kirjoittamisesta. Pieni paussi tekee varmasti hyvää.

4 kommenttia

 1. Vielä paljon onnea ja menestystä sulle ja Kuuralle toki myös! Mä olen myös tuollainen kauhuskenaarioihminen, valitettavasti. Mutta useimmiten ainakin itse huomaan jälkeepäin, että olen pelännyt ihan turhaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Etukäteen hermoilu on kyllä voimia vievää. Pitää vain ajatella, että kokemus tuo varmuutta asiaan kuin asiaan. Eikä niihin pettymyksiinkään kuole, vaikka niitä eteen silloin tällöin ilmestyisikin.

   Poista
  2. Juuri näin. Se on vain valitettavan vaikeaa tajuta siinä hermoiluvaiheessa. Mutta en usko, että joudut kovin pahasti pettymään! :)

   Poista
  3. Joo, pidetään peukkuja! :D

   Poista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.