7/08/2015

Just do it

Tein itseni kanssa sopimuksen, etten kirjoita yhtään uutta blogiviestiä ennen kuin Kuura on lopullisesti valmistunut. Editoitavaa tekstiä on jäljellä on vaivaiset 30 sivua, joten odotan pääseväni maaliin tämän viikon aikana. Voittajafiilis ei kuitenkaan ole, koska alkuperäisestä deadlinestani on kulunut jo kohta 2 kuukautta. Olen lievästi sanottuna pettynyt itseeni tällä hetkellä. Alla oleva video kertoo kaiken olennaisen:


Jep. Ei muuta tällä erää. Palaan takaisin blogimaailmaan ensi viikon aikana!

7 kommenttia

 1. Hienoa, sinähän olet jo aivan loppusuoralla! Ei kannata kauhistella sitä mitä olisi voinut/pitänyt tehdä. Aikarajat, elämä ja kirjoittaminen harvoin sujuvat kuten kuvitelmissa. Alkuperäinen aikarajahan tuli ulkopuolelta ja sait siihen ongelmitta lykkäystä. Ei siis ole mitään syytä pettymykseen, kässäri valmistuu kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, minäkin olen helpottunut, että loppusuoralle on viimein päästy! :) Mukava, että olet myös tuota mieltä. Minun kuvitelmissani ahkeroin täysillä muutaman viikon ja saavutan maksimituloksia ennätysajassa. Tällä kertaa todellisuus oli kuitenkin jotain muuta. Syy hitauteeni johtunee varmaan osittain myös siitä, ettei Kuurassa ole minulle enää sitä uutuuden viehätystä, joka auttoi kirjoittamaan ensimmäiset versiot niin kauhean nopeasti. Toinen syy hitauteen on se, että olen käytännössä joutunut kirjoittamaan joka toisen luvun kokonaan uusiksi - sivumäärinä tarkoittaa noin 160 uutta liuskaa. Onneksi pahin urakka on nyt takana päin!

   Poista
 2. Tsemppiä, kyllä se valmistuu :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt alan olla jo niin lähellä maalia, että alan itsekin uskoa valmistumiseen.

   Poista
 3. Tsemppiä! Pääset kyllä maaliin, ja ei se aika vaan se lopputulos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse olen ainakin tyytyväinen uusiin editointiratkaisuihini. Toivottavasti kustis on samoilla linjoilla kanssani. :)

   Poista
 4. Unfortunately, Shia LaBeouf may be in big trouble.

  VastaaPoista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.