2/21/2014

Oi onnea!

No nyt alkoi lyyti kirjoittaa! Olin viikon alussa suunnitellut kirjoittavani tällä viikolla melankolisen ja työuupumusta tihkuvan blogiviestin, mutta tämä perjantai muutti kaiken.

Tämä viikko oli surkea monestakin syystä: 
1. Maanantain työhaastattelu lehden kesätoimittajaksi ei sujunut kovin hyvin. Tuntui siltä, etten täyttänyt työnantajan vaatimuksia. Toki yritin olla iloinen ja hymyilin niin leveästi, että poskiin sattuu vieläkin, mutta asiasisällöllisesti tunsin olevani lapsen kengissä.

2. Koulutöiden deadlinet päättivät kerääntyä kaikki samalle viikolle. Palautin maanantaina abstraktin, tiistaina tein esitelmän Pirkko Saisiosta, keskiviikkona kirjoitin kässäriä ja torstaina tuskailin kandini dispositiota, josta pitäisi pystyä pitämään puolen tunnin mittainen PowerPoint-esitys ensiviikolla. Sunnuntaina odottaa tieteellisen kirjoittamisen esseen palautus ja luovan kirjoittamisen tekstipajan deadline. Maanantaina on toinen esitelmä.

3. Unohdin peruuttaa viikon jumppani, jonka vuoksi minua odottaa salilla 20 euron lasku.

4. Suomi hävisi Ruotsille Sotshin lätkäturnauksessa.

Ei siis paljon aiheita juhlimiseen... kunnes!
Sain tänään puhelun lehden toimituksesta: minut valittiin lehden toiseksi kesätoimittajaksi! En voi uskoa onneani. Saan siis kirjoittaa koko kesän... Oih, niin ihanaa ja uskomatonta.

Toinen asia:
Arkin ensimmäinen versio valmistui tänään! Vihdoinkin! Liuskoja kertyi vajaat 300, mutta tiedän, että siinä on vielä karsimisen varaa.

Huh, kyllä sitä on ollut huonompiakin syitä avata viinipullo. Loppuillan aion viettää upouutta kässäriäni lukien.
Ei yhtään hullumpi perjantai.7 kommenttia

 1. Isot onnittelut työpaikasta ja Arkista! Tosi upeaa. Kyllä nyt kelpaa korkata se vinkkupullo. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Tänään tuli kyllä se ns. tyhjä olo, kun sain tarinan päätökseen. Toki pitkä editointivaihe on vielä edessä, mutta tällä hetkellä olo on... kumma.

   Poista
 2. Mahtavaa! ^^ Onneksi olkoon! En tiedä mitään parempaa tunnetta kuin se, kun saa pitkäaikaisen projektin valmiiksi (Ja tulee valituksi johonkin, johon haluaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Mäkään en tiedä toistaiseks mitään parempaa tunnetta kuin se, että oma kässäri viimein valmistuu, mutta mulla on kyllä yksi vahva veikkaus, mikä voisi tuntua vieläkin paremmalta (köh, kustannussoppari, köh...). ;)

   Poista
  2. Noo, jos sitä ei lasketa? :D

   Poista
 3. Onnea, onnea! Sitten jäämmekin innolla seuraamaan editointivaihettasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Editointivaiheesta onkin tiettävästi tulossa pitkä ja tuskallinen... Tästä se työ vasta todella alkaa!

   Poista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.