12/11/2013

Iltakävely napit korvissa

Harrastaako kukaan muu kässärin luovaa suunnittelua lenkin yhteydessä? Oi, suosittelen! Se on ihanaa! Tällä viikolla olen marssinut tunnin mittaisia kävelylenkkejä joka ilta. Lataan iPodiin sopivaa musiikkia (elokuvamusiikeista radiohitteihin), pistän napit korviin ja nautiskelen. Uppoudun kässärin maailmaan niin tyystin, että tuskin edes huomaan käveleväni. Tänäänkään en malttanut kääntyä kotiin ollenkaan ja ennen kuin huomasinkaan, olin kävellyt puolitoista tuntia. Olo on mitä loistavin, ja oma kässäri tuntuu taas maailman upeimmalta luomukselta. Vielä kun pääsisi niihin parhaisiin kohtauksiin, jotka ovat vasta tuloillaan...


Lenkkeily ja kässärin suunnittelu voisi tulla pysyväksi tavaksi. Minulla näet on paha tapa herkutella kirjoittaessani. Rehellisesti voin myöntää, että syksyn tiiviin kirjoituskauden aikana kesän treenit on tullut nollattua, ja kunto on huonontunut radikaalisti. Ai kauhea. Urheilua ei pitäisi unohtaa, vaikka tekstin maailmaan unohtuisikin pidemmäksi aikaa. Tässä siis keino. Iltakävelyt!


2 kommenttia

 1. Harrastan samaa! Lenkki pienellä pakkasella ja musiikin kera auttaa aina blokkiin ja saa luovuuden liikkeelle. :D

  Komppaan kyllä tuota herkkutelun pahetta kirjoittaessa. Olen yrittänyt saada lenkit säännölliseksi osaksi arkea, mutta kovin hankalaa on toistaiseksi ollut. Ehkä tässä olisi aihetta UV-lupaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Mukavaa huomata, etten ole yksin paheitteni kanssa.
   Kirjoitusblokkini ei ole vielä täysin auennut, mutta syynä on todennäköisesti tuleva ulkomaanmatka, joka on vetänyt huomion täysin itseensä.
   Reissussa en voi kirjoittaa, joten pyrin suunnittelemaan kässärini mielessäni mahdollisimman valmiiksi.

   Poista

© Elina Pitkäkangas. Made with love by The Dutch Lady Designs.